Nieuwe collega's en inzet meester Rick

Welkom juf Samantha en juf Tabitha

Beste ouders/verzorgers

Graag willen wij jullie informeren over enkele belangrijke ontwikkelingen binnen onze school, met betrekking tot de ondersteuning van onze leerlingen, en in het bijzonder die in de onderbouw.

Wij hebben gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan extra zorg en ondersteuning, met name in de onderbouw van de school. Momenteel beschikken wij niet over de benodigde expertise binnen ons huidige team om hier optimaal aan tegemoet te komen. Om deze reden hebben wij de kans gekregen om twee ervaren collega’s binnen Lucas in te zetten, die niet alleen over uitgebreide ervaring beschikken maar ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging voor duurzame inzetbaarheid.

Na overleg met de Medezeggenschapsraad (MR) hebben wij besloten om vanaf 5 februari twee leraarondersteuners aan te stellen, die ons team zullen versterken. Graag stellen wij deze nieuwe collega’s aan jullie voor:

 

Juf Samantha:

Ervaring: 19 jaar op een ZML school, de laatste twee jaar werkzaam op SBO Merlijn.

Functie: Leraarondersteuner.

Werkdagen: Maandag en dinsdag.

Inzet: Ondersteuning in groepen 1 t/m 4.

 

Juf Tabitha:

Ervaring: Jarenlang als groepsleerkracht op De Melodie, en 10 jaar als intern begeleider.

Functie: Leraarondersteuner/ Leerkracht

Werkdagen: Dinsdag (tot 12.30 uur), woensdag (tot 12.00 uur), donderdag en vrijdag.

Inzet: Ondersteuning in groepen 4 t/m 8.

 

Beide collega’s zullen tot de voorjaarsvakantie meelopen in de desbetreffende groepen, waarna we in overleg met het team een rooster zullen opstellen voor de periode na de vakantie.

Tevens willen wij jullie informeren dat meester Rick vanaf de voorjaarsvakantie van maandag tot en met woensdag ingezet zal worden in de invalpoule van PoolWest. Speleon blijft voor meester Rick de stamschool, waar hij ingezet zal worden indien er op die dagen geen invalwerk beschikbaar is. Op donderdag en vrijdag zal meester Rick nog steeds groep 6 draaien.

Mochten jullie vragen hebben of behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken uit naar een voorspoedige samenwerking en blijven ons inzetten voor de optimale ontwikkeling van uw kinderen.

Mvg

Fatih Ozbasi

IMG_0241 IMG_0241
6e5d2d50-6b0e-4b76-8250-5080dc3726b0 6e5d2d50-6b0e-4b76-8250-5080dc3726b0